1.1

Assalamualaikum, Saya Shazly Khan dan tugas saya adalah untuk membimbing anda dalam mengambil kembali kuasa dalam kehidupan dan membantu menyelesaikan masalah kewangan yang anda sedang hadapi dan memberikan inspirasi untuk melangkah lebih jauh. InshaAllah.

Anda boleh membaca lebih lanjut tentang saya di About Page, tetapi cukup untuk saya katakan, yang saya pun dulu menghadapi masalah seperti yang anda lalui, tetapi dengan izin Allah SWT, kini saya sudah bebas dan sekarang bersedia untuk membantu anda pula.

Jika anda masih tercari-cari jawapan kepada segala persoalan kehidupan kewangan anda, ini lah tempatnya!

Pertama kali melayarai laman web kami? Tidak tahu dimana mulanya?

Berikut adalah beberapa cadangan yang anda boleh pertimbangkan.

Program Bebas Hutang

-Langganan Program Percuma Melalui Emel.

Program Bebas Hutang adalah sebuah program yang direka khas untuk membantu anda keluar dari kemelut hutang yang anda sedang alami. Di dalam program ini, ada akan diajar untuk mengenal pasti cara cara untuk keluar dan juga melangsaikan hutang anda yang sedia ada. Anda juga akan diajar bagaimana untuk mengurangkan segala liabiliti yang anda sedang menanggung dan langkah langkah untuk kembali bebas dan menjalani hidup dengan lebih aman dan tenteram. Semuanya bermula dengan anda.. Mahu berubah atau tidak.

Sertai kami dan lihat sendiri proses perubahan yang sudah lama anda nantikan!

debt

Program Pengurusan Kewangan Peribadi

-Langganan Program Percuma Melalui Emel.

Program Pengurusan Kewangan Peribadi merupakan sebuah program khas yang yang mengandungi 14 langkah langkah yang anda boleh ambil untuk mengubah tahap kewangan anda. Anda akan mempelajari kaedah-kaedah praktikal untuk menyimpan wang dan cara cara untuk mengelak dan keluar dari bebanan hutang. Anda juga akan mempelajari cara untuk mengatur kewangan anda agar dapat menjamin masa depan anda dan keluarga anda.

Sertai kami dan lihat sendiri proses perubahan yang sudah lama anda nantikan!

finance

Program Kewangan Berdasarkan Al Quran

Program ini merupakan sebuah program percuma selama 3 minggu yang mengandungi beberapa pengajaran yang diambil dari Al Quran bersertakan kisah-kisah teladan yang boleh digunapakai pada masa ini. Setiap pengajaran akan memberi rangsangan dan bantuan yang anda perlukan bagi menjalani kehidupan yang anda impikan. InshaAllah anda akan menjadi lebih berkeyakinan dan berani menghadapi segala dugaan yang bakal melanda.

quran
0